Моци: В Разград паниката е по-сериозна от самия коронавирус


Моци: В Разград паниката е по-сериозна от самия коронавирус
Снимка: БГНЕС

4768 0

Един от лидерите на Лудогорец - Козмин Моци, призна, че със съотборниците му са притеснени от зараждащата се в Милано епидемия от коронавирус. Футболистите на българския клуб кацнаха в италианския град с маски на лицата, а някои от тях носеха и гумени ръкавици, за да се предпазят от заразяване. Двата тима играят довечера мач-реванш от 1/16-финалите на Лига Европа.

"Преди да заминем за Милано бяхме притеснени. Но когато видяхме спокойни хората по улиците, се поуспокоихме. В Разград паниката от коронавируса е по-сериозна от самия вирус", заяви румънецът пред fcinternews.it.

"За нас е по-добре да се предпазим. Ние сме млади и ако се бяхме заразили, щяхме да отидем в най-добрите болници. Но имаме семейства, имаме деца у дома. Не искаме те да се разболеят", допълни защитникът. Конкретно за мача с Интер Моци заяви: "Нямаме какво да губим. Искаме да стане хубав мач. Определено няма да се съсредоточим върху отбраната", посочи опитният играч. А какво каза по въпроса капитанът на Лудогорец - Светослав Дяков, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички