Холмар Ейолфсон може да смени Левски с английската Висша лига


Холмар Ейолфсон може да смени Левски с английската Висша лига
Снимка: БГНЕС

1903 0

Един от лидерите на Левски през последните два сезона - Холмар Ейолфсон, продължава да генерира сериозен интерес от клубове от Западна Европа. В последните седмици се говори за потенциален негов трансфер на Острова, а най-напорист в това желание изглежда Борнемут. 

Според българското издание "Меридиан мач", ръководството на клуба от английската Висша лига готви оферта за бранителя на "сините", който се очаква да бъде част от селекцията на Исландия в опит на островната държава да се класира на второ поредно европейско първенство. 

По време на зимния трансферен прозорец отново се тиражираше информацията, че Ейолфсон е обект на интерес от Борнемут, но ръковоството на "сините" отрече да е пристигала конкретна оферта за футболиста, докато "черешките" не пожелаха да коментират трансферни въпроси през януари. 

Ейолфсон е един от най-лесно конвертируемите играчи на Левски, тъй като е в разцвета на футболните си сили и вече показа, че тежката контузия през миналата година е зад гърба му и бързо навлезе във форма. В момента исландският бранител е оценяван на 2 милиона евро от "Transfermarkt" и сума в този регион би била достатъчна за шефовете на "Герена", за да продадат играча. Ейолфсон има договор с Левски до лятото на 2021 година. 

Межвуременно друга интересна трансферна новина се завъртя около "сините" в последните дни, след като се появи слух, че Левски има интерес към сина на бившия селекционер на Белгия (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички