Висшата лига обявява Зала на славата, ето кои ще са първите двама членове


Висшата лига обявява Зала на славата, ето кои ще са първите двама членове

1173 0

От Английската Висша лига обявиха идеята за създаване на Зала на славата. Причината е, че от Английската футболна асоциация искат да почетат най-добрите играчи в историята на надпреварата от създаването ѝ през 1992-ра година.

Първите двама членове ще бъдат обявени на 19-ти март с официално изявление. На същата дата ще бъде обявен списък с имена, за които феновете ще имат правото да гласуват. По този начин ще бъдат определени следващите членове на Залата на славата във Висшата лига. Главният изпълнителен директор на Висшата лига Ричард Мастърс заяви: „Местата в Залата на славата във Висшата лига са запазени само за най-добрите. Това ще бъде възможност за нашите фенове по целия свят да се върнат назад през годините и да ни помогнат да изберем някои паметни футболни кариери.“

В Залата на славата ще попадат единствено играчи, които са приключили с футболната си кариера, като се взима предвид само мачовете им във Висшата лига. Очаква се най-титулуваният играч Райън Гигс и рекордният голмайстор Алан Шийрър да бъдат първите двама членове.

А ето какво признаха съдиите във Висшата лига през изминалата седмица.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Под лупа


На Острова да си записват: Как Симеоне неутрализира тотално Ливърпул?

Само преди седмица медиите на Острова публикуваха много интересно наблюдение, а именно, че Ливърпул е по-опасен...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама