Отложиха дербито между Евертън и Манчестър Сити


Отложиха дербито между Евертън и Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

1561 0

Едно от дербитата на кръга в английската Висша лига - Евертън срещу Манчестър Сити, бе отложено. Причината е, че в състава на "гражданите" има много футболисти, които са дали положителни проби за коронавирус.

Двубоят между двата тима, борещи се за челните места, трябваше да се състои тази вечер от 22:00 часа българско време. Този следобед е имало спешно заседания и е взето решението сблъсъкът да се отмени. Към момента е ясно, че Кайл Уокър и Габриел Жезус са с положителни проби.

Това бе обявено по коледните празници, като освен двамата футболисти, с положителни проби за COVID-19 бяха и няколко човека от щаба. По всичко изглежда заразата в тима се е разраснала и разпространила между повече хора.

Все още не е ясно за кога ще бъде пренасочена срещата и кога двата тима ще играят един срещу друг. Това е вторият мач във Висшата лига през този сезон, който е отменен заради коронавирус, след като по-рано през месеца се отложи срещата между Астън Вила и Нюкасъл.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички