Защо преди 5 години Ливърпул празнува равенство с Уест Бромич пред своите фенове? (ВИДЕО)


Защо преди 5 години Ливърпул празнува равенство с Уест Бромич пред своите фенове? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1451 0

Английският шампион Ливърпул записа равенство 1:1 в последния си мач срещу Уест Бромич, като този резултат разочарова всички около клуба. На Острова обаче бързо припомниха любопитен момент отпреди 5 години, когато целият отбор на мърсисайдци отпразнува реми 2:2 с Уест Бромич пред своите привърженици.

Тогава тимът остава на 9-о място след равенството (което е постигнато в последните секунди), но какво точно бе причината за празненствата? Мениджърът Юрген Клоп обясни в интервюто след мача: "Справихме се добре, създадохме положения, вкарахме два гола, но все пак... равенство. Не мога да живея с това, но знам, че трябва. Това бе много специален момент за нас през сезона - да се върнем по този начин срещу такъв отбор.

Това бе най-добрата атмосфера, откакто съм тук. Беше страхотно. Разбира се, че сме разочаровани и дори ядосани, но феновете не ни позволиха да го усетим. Те видяха, че момчетата дадоха всичко от себе си, че играха футбол. Такива мачове са много трудни. Имахме слаби моменти, но все пак. Надявам се да почнем да печелим такива мачове занапред" - споделя Клоп.

А след последния двубой срещу Уест Бромич Юрген Клоп разкритикува начина на игра на противника.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички