Тотнъм изпусна да бие Уулвс след късна драма във Висшата лига


Тотнъм изпусна да бие Уулвс след късна драма във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1241 0

Английският гранд Тотнъм не успя да победи Уулвърхемптън след равенство 1:1 като гост в мач от 15-ия кръг на Висшата лига. "Шпорите" поведоха след само 57 секунди игра с гол на Танги Ндомбеле, но допуснаха изравняване на резултата в 86', когато Роман Сес вкара.

"Шпорите" стартираха визитата си на "вълците" по най-добрия възможен начин, след като Бен Дейвис намери Ндомбеле, а той откри резултата за своя отбор. Така Тотнъм вече може да се похвали с цели 11 гола в първата минута на своите мачове, като единствено Челси има повече (12).

До края на полувремето двата отбора си размениха по две голови ситуации - пред Серхио Регилон и пред Фабио Силва, които не успяха да ги оползотворят. В началото на втората част Уулс имаха претенции за дузпа, но ВАР не ги уважи.

След час игра Педро Нето можеше да изравни, но Юго Лорис го отказа с брилянтна намеса. В 86-ата минута Сес успя да засече центриране от корнер и да изравни резултата. С равенството Тотнъм се нарежда пети с 26 пункта, докато Уулвс е 11-и с 21 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички