Доскоро искан от Манчестър Юнайтед мечтае за... "сокър"


Доскоро искан от Манчестър Юнайтед мечтае за... "сокър"
Снимка: Guliver/GettyImages

1764 0

 

Централният нападател на Уулвърхямптън Раул Хименес има желание да продължи кариерата си в американската МЛС един ден. Мексиканецът се надява, след като изтече договора му през 2024 година, да заиграе в щатите.

„МЛС винаги е опция, а аз не затварям вратите си и пред други първенства. Мога да се върна в Мексико, но бих искал да се пробвам в САЩ. В миналото имах възможност да заиграя в Китай, а сега също мога да помисля и за това. Човек никога не знае.“, отговори на въпроси за бъдещето си Хименес в пресконференция преди предстоящите сблъсъци на националния отбор на Мексико.

МЛС е привлекателна дестинация за много мексикански футболисти. 20 мексиканци играят в различни клубове в Щатите, сред тях се открояват имена като Ектор Ерера (Хюстън Динамо), Карлос Вела (ФК Лос Анджелис) и Хавиер Ернандес (ЛА Галакси). По всичко личи, че Хименес иска да се присъедини към тях.

30-годишният нападател не прави най-силната си кампания за отбора на „вълците“ този сезон, като има едва 6 попадения в 28 участия във Висшата лига, открояват се и двата му червени картона през този сезон в елита на Англия.

На "вълците" им предстоят ключови мачове с основните претенденти за титлата в Англия – Манчестър Сити и Ливърпул, ще могат ли да объркат плановете им?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички