Фал - авантаж - фал: Два жълти картона и звезда на Арсенал аут за секунди (ВИДЕО)


Фал - авантаж - фал: Два жълти картона и звезда на Арсенал аут за секунди (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2451 0

Английският гранд Арсенал записа безценен успех в 24-ия кръг от Висшата лига и победи с минималното 1:0 като гост Уулвърхемптън. А това помогна много на "артилеристите" в безмилостната борба за топ 4, тъй като тимът вече е 5-и с 39 пункта от 22 мача - точка по-малко от четвъртия Уест Хям, който обаче е с два мача повече.

Гостите имаха късмета да поведат сравнително рано в срещата, което да улесни задачата им впоследствие. Централният бранител Габриел бе точен още в 25-ата минута, когато се възползва от асистенция на нападателя Александър Лаказет.

В мача имаше много картони - цели 7. Два от тях обаче можеха тотално да разбият това, което Арсенал бе изградил в мача. Те дойдоха в 69-ата минута и бяха за Габриел Мартинели... и двата. Така младата звезда на "топчиите" бе изгонена.

Любопитното е, че главният съдия на сблъсъка Майкъл Оливър първо даде авантаж за едното нарушение на Мартинели (изблъска Даниел Поденсе при хвърляне на тъч), но при втория фал срещу Чикиньо играта бе спряна, а Мартинели получи два жълти картона. Вижте и как Арсенал не изневери на себе си срещу Уулвърхемптън, но стори нужното.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички