Отговорът на Лукаку: Защо се върна при човекът, който го изрита преди три години


Отговорът на Лукаку: Защо се върна при човекът, който го изрита преди три години
Снимка: Gulliver/GettyImages

3978 0

Новата покупка на Манчестър Юнайтед - Ромелу Лукаку обясни, че има огромно жеалние да работи с Жозе Моуриньо, въпреки че Специалния бе човекът, който го продаде на Евертън от Челси. Нападателят играч под наем в Уест Бромич и Евертън по време на престоя на португалеца на "Стамфорд Бридж", като записа едва 10 мача с екипа на "сините".

"Моуриньо е човек, за който искам да играя от както бях 10-годишен. Всъщност, когато го срещнах, аз бях млад и исках постоянно да играя. Той разбра това и взе решението да ме продаде, за да изпълни желанието ми. Сега вече съм на 24 години и съм зрял мъж. Той вижда начина, по който съм се променил и за това съм щастлив, че получавам нов шанс от него", сподели Лукаку пред "ESPN".

"Мисля, че той иска да подобри играта ми още повече. А аз искам тази промяна. Моуриньо знае как да изкара най-доброто от един играч, за да го превърне в победител.

Аз вече съм на 24, а още не съм печелил значим трофей. Искам да печеля отличия и да съм част от отбор, който печели много, а Моуриньо ще ми помогне да постигна това", допълни белгиецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички