От Висшата лига преосмислиха решението за неутрални стадиони


От Висшата лига преосмислиха решението за неутрални стадиони
Снимка: Getty Images/Guliver

1225 0

След като днес стана ясно, че английският футбол може да се поднови през юни, то вече стават ясни и някои условия, които ще бъдат поставени. Висшата лига ще поиска от британското правителство да не приема предложението за неутрални стадиони след дълга среща с всички 20 клуба в понеделник.

Висшата лига е била помолена за това от над половината клубове в Премиършип, за да им бъде позволено да доиграят срещите от настоящата кампания пред празните трибуни на своите собствени стадиони. Според информациите, местното правителство е склонно да се съгласи за неутралните стадиони, тъй като иска по този начин да избегне струпването на хора извън съоръженията, пише The Times. 

Клубовете на днешната среща са решили да удължат договорите на играчите, които изтичат на 30 юни това лято. Президентът на Футболната асоциация (ФА) Грег Кларк споделил пред клубовете, че звеното няма да одобри „без изпадащи“ или „нулиране на сезона“, отново според информацията на Times. По-рано в понеделник, Висшата лига и Чемпиъншип получиха зелена светлина от правителството за завръщане на футбола при закрити врати от 1 юни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички