Ерик Тен Хаг ще решава вратарски дилеми в Манчестър Юнайтед


Ерик Тен Хаг ще решава вратарски дилеми в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

2030 0

Наставникът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, ще проведе среща с Дийн Хендерсън след решението, което е взел за Давид де Хеа.

Според "ESPN" "червените дяволи" ще проведат среща в края на този месец с Хендерсън и неговите представители, за да решат какво ще е неговото бъдеще в тима. 25-годишният страж подписа петгодишен договор през 2020 година и е обвързан с клуба от Олд Трафорд до 2025-а.

Хендерсън впечатлява за Форест, като запази шест чисти мрежи в 20 мача във всички турнири, преди да получи проблем с бедрото. За последно той игра за отбора на Стив Купър в средата на януари.

Край на ерата "Де Хеа" в Юнайтед?

Въпреки че Тен Хаг е впечатлен от Де Хеа този сезон, нидерландецът иска вратар, който е по-добър с топката в крака, за да може да участва в разиграванията, съобщава още "ESPN". Бъдещето на испанеца на "Олд Трафорд" е под въпрос, тъй като договорът му изтича през лятото. Той има 38 мача през този сезон, като запази 16 чисти мрежи.

Потенциалното напускане на Де Хеа обаче не означава, че Хендерсън ще получи титулярното място на "Олд Трафорд". Той вече е изправен пред тежка битка, за да си върне мястото в отбора на Форест след подписването на Кейлор Навас от ПСЖ под наем през януари.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Юнайтед губи лидер за мача с Реал Бетис?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички