Остава ли? Мейсън Грийнууд казал плановете на приятелите си след новините от Адидас


Остава ли? Мейсън Грийнууд казал плановете на приятелите си след новините от Адидас
Снимка: Getty Images/Guliver

5306 0

Изпадналият в немилост нападател на Манчестър Юнайтед - Мейсън Грийнууд, съвсем наскоро е споделил пред своите близки и приятели плановете за бъдещето си.

Трудната ситуация около 21-годишния футболист е все още неразплетена. Обвиненията в насилие спрямо половинката му наложи неговото изваждане от редиците на английския гранд. На по-късен етап те паднаха, но позицията на клуба остана твърда.

Завръща ли се?

"The Sun" информира, че нападателят е щастлив от развръзката с един от спонсорите на тима - Адидас, от който е получен позитивен отговор за евентуалното му завръщане на терена. Както е известно - ръководството на Юнайтед се допита до всичките си партньори относно казуса, а последните слухове гласят, че англичанинът е получил зелена светлина от тях.

Изданието споделя още, че Грийнууд е решен да остане и да възроди кариерата си на "Олд Трафорд". Става ясно, че играчът е съветван да даде публично яснота относно ситуацията. Той обаче избрал да го стори в тесен кръг, където изразява благодарност към Адидас.

Англичанинът не е обличал червената фланелка от януари 2022-ра година. За него същевременно далеч не липсва интерес от страна на други клубове. За един от тях дори наскоро се твърдеше, че сигурната му нова дестинация.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички