Грийнууд направи ход, с който изглежда се сбогува с Манчестър Юнайтед


Грийнууд направи ход, с който изглежда се сбогува с Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Gulliver

13633 0

Имаше вероятност, че Мейсън Гинууд ще се завърне обратно в отбора на Манчестър Юнайтед, но според едно от последните действия на футболиста изглежда, че това няма да се случи.

Английският таблоид "The Sun" информира, че 21-годишният футболист е пуснал своята луксозна къща в Манчестър под наем и според мнозина това е ход, който означава, че той ще напусне тима от "Олд Трафорд" или въобще Острова, тъй като има доста кандидати от Турция за неговия подпис.

Припомняме, че Грийнууд бе "отлъчен" от отбора, след като приятелката му го обвини във физическо посегателство, което бе доказано със снимки на синини по тялото й. По-късно (през 2023 година) тя оттегли обвинението, а в момента на "Олд Трафорд" тече вътрешно разследване, за да може управата да прецени дали да даде втори шанс на своя футболист.

Грийнууд бе в разцвета на силите си, преди да го сполети този своеобразен "шок". Британският нападател не е стъпвал на "зеления килим" от началото на 2022 година, но редица турски грандове са готови да му дадат поле за изява отново.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Юнайтед вади 90 милиона за голямата звезда на Интер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички