Фактор извън Манчестър Юнайтед ще реши дали Грийнууд остава на "Олд Трафорд"


Фактор извън Манчестър Юнайтед ще реши дали Грийнууд остава на "Олд Трафорд"
Снимка: Getty Images

3807 0

Сагата около "грешника" в Манчестър Юнайтед - Мейсън Грийнууд, продължава. Все още няма конкретна яснота дали той ще продължи кариерата си на "Олд Трафорд", а наскоро стана ясно, че последната дума за евентуалното му оставане с "червените дяволи" ще има един от генералните спонсори на клуба - "Адидас".

Според "The ​​Sun" основният спонсор на Манчестър Юнайтед е одобрил оставането на Грийнууд. В момента обаче разговорите със световния спортен бранд продължават, а финалното решение на "дяволите" ще нуде взето скоро.

Заплетена ситуация

Има информации, че самият Тен Хаг иска да запази младока в редиците си, но клубът иска всички спонсори да се съгласят с това поради спецификата на ситуацията. Манчестър Юнайтед не иска да губи нито един от финансовите си благодетели под предлога, че оставането на Грийнууд може да навреди на имиджа на английския гранд.

Припомняме, че всички обвинения за домашно насилие, за които бе съден футболистът бяха свалени. Съвсем наскоро той и неговата жертва пък станаха родители на момиченце.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Феновете на Манчестър Юнайтед защитиха ревностно Хари Магуайър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички