Джеси Лингард критикува Манчестър Юнайтед преди завръщането си на "Олд Трафорд"


Джеси Лингард критикува Манчестър Юнайтед преди завръщането си на "Олд Трафорд"
Снимка: Getty Images/Guliver

1996 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард говори пред "Goal" и разкритикува клуба, в който игра в продължение на 10 години.

"Не знам какъв беше проблемът на Юнайтед, дали беше политика или нещо друго. Все още не съм получил отговор на този въпрос. Дори не попитах", каза 30-годишният англичанин, който се раздели окончателно с "червените дяволи" през лятото на 2022 година.

"Предпочитам някой, от уважение към факта, че бях там толкова дълго, да ми каже: "Ето защо не играеш", но така и не го разбрах. Това бяха фалшиви обещания! Когато работиш здраво на тренировка и накрая не играеш, това е много разочароващо...", допълни още атакуващият играч на Нотингам Форест.

Тези думи на Лингард идват точно преди сблъсъка между Форест и Юнайтед от 17-ия кръг на английската Висша лига. Двубоят на "Олд Трафорд" е днес (27 декември) и ще стартира в 22:00 часа. През настоящата кампания Джеси е натрупал 15 мача във всички турнири, в които се е отчел с 2 гола и 2 асистенции. "Сметката" му в Манчестър пък спря на 35 попадения и 21 голови паса в 232 срещи за първия отбор!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Манчестър Юнайтед преговаря с Гакпо 6 месеца, а Ливърпул го отмъкна за 1 час (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички