Определиха резерва на Ливърпул за "рядък талант"


Определиха резерва на Ливърпул за "рядък талант"
Снимка: Getty Images

2997 0

Бивш английски национал остана впечатлен от играта на защитника на Ливърпул Джо Гомес след победата на мърсисайдци с 2:0 над тима на Уотфорд.

Гарт Крукс бе доволен от представянето на Джо Гомес този уикенд. В момента бившият нападател работи като анализатор за BBC.

„Радвам се да видя отново Джо Гомес като титуляр за Ливърпул. Контузиите попречиха на развитието му, но днес включванията му отдясно на защитата бяха страхотни. Той ще се нуждае от още доста игрово време, за да си върне формата, която му помогна да получи повиквателна от Гарет Саутгейт преди години."

"Много малко английски защитници могат да играят навсякъде в отзад, а Гомес е един от тях. Останах приятно изненадан от играта му този уикенд“, сподели Крукс за BBC. "Той е рядък талант и когато му е ден - впечатлява", добави още Крукс.

Титулярът вдясно на защитата на мърсисайдци Трент Александър-Арнолд бе оставен на пейката срещу „стършелите“ и така и не се появи в игра. Футболистът пропусна и приятелските срещи на английския национален отбор срещу Кот Д'Ивоар и Швейцария поради разтежение в сухожилието. Предполага се, че с предстоящите важни мачове за Ливърпул, Юрген Клоп е решил да даде почивка на своята звезда.

24-годишният Гомес направи страхотен мач в събота, като асистира и за първото попадение на Диого Жота. Последната година и половина за футболиста не бе най-добрата, след като контузии го държаха извън терените доста дълго време. Сега той обаче отново е готов да помогне на отбора си в борбата за историческия куадрупъл, макар и по-често да остава резерва.

А междувременно привържениците на Ливърпул могат да си отдъхнат след тези добри новини за Мохамед Салах.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички