Определиха кога ще е дербито между Челси и Ливърпул за ФА Къп


Определиха кога ще е дербито между Челси и Ливърпул за ФА Къп
Снимка: Getty Images/Guliver

3027 0

Вече е ясно кога ще се изиграят 1/8-финалите от ФА Къп. Голямото дерби между Ливърпул и Челси ще се изиграе на 3 март от 21:45 часа, обявиха от футболната асоциация на Англия.

Мърсисайдци трябваше да преиграват срещата с Шрюсбъри, като във втория мач излязоха с най-младия състав в своята история и спечелиха с 1:0 с автогол. Челси победи Брентфорд с 4:0.

Портсмут и Арсенал ще играят на 2 март, а носителят на трофея Манчестър Сити гостува на Шефилд Уензди на 4 март. На 5 март Манчестър Юнайтед гостува на Дарби Каунти. Бившият капитан на "червените дяволи" Уейн Рууни ще се изправи за първи път срещу бившия си тим.

Заради решението на Клоп да не играе с първия тим, Шрусбъри ще загуби сериозна сума. Поради този факт цените на билетите за мача бяха свалени до 15 паунда, а входът за деца ще бъде един паунд. Мачът няма да бъде излъчван и по телевизията, което носи нови загуби на по-скромния от двата клуба в този мач. Общо представителят на авнглийската Първа лига можеше да спечели около 600 000 паунда, а сега се очаква печалбата да е около 100-150 паунда.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички