Опитите на Челси да вземат нов нападател стигнаха до Неапол


Опитите на Челси да вземат нов нападател стигнаха до Неапол
Снимка: Guliver/GettyImages

1810 0

Челси са направили запитване за възможността да вземат нападателя на Наполи Дрис Мертенс, след като Франк Лампард усилено търси нов атакуващ играч до края на трансферния пазар. Наставникът на Челси иска да вземе футболист, който да се бори за титулярно място с Тами Ейбрахам до затварянето на трансферния прозорец в петък, като Мертенс изглежда като една от алтернативите.

Лондончани искаха да вземат нападателя на Пари Сен Жермен Единсон Кавани, но уругвайският нападател предпочита да премине в отбора на Атлетико Мадрид. 32-годишният Мертенс е в последните си месеци до края на договора му на „Сан Паоло“, като може да играе както по десния фланг, така и в центъра на атаката. Белгиецът е вкарал 116 гола за неаполитанци, след като се присъедини към тях от тима на ПСВ Айндховен през 2013г.

Отборът на Челси удря на камък в опитите си да докара нов футболист на „Стамфорд бридж“ по време на зимния трансферен прозорец. Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд и Тимо Вернер от РБ Лайпциг няма да бъдат продавани преди летния трансферен прозорец, Олимпик Лион на няколко пъти отказаха да продадат Муса Дембеле, а интересът на тима към Уилфред Заха спадна, след като от Кристъл Палас искат 80 милиона паунда за крилото. А ето кой друг отбор иска Мертенс в редиците си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички