Интер се оглежда за звезда на конкурент


Интер се оглежда за звезда на конкурент
Снимка: Getty Images/Guliver

1212 0

Интер работи по привличането на футболиста на Наполи Дрис Мертенс през идното лято споделят медиите в Италия. Договорът на белгийския футболист изтича през юни месец и „Тутоспорт“ заявява, че „нерадзурите“ обмислят идеята да докарат на „Джузепе Меаца“ 32-годишния играч.

Треньорът на Интер Антонио Конте търси нов офанзивен футболист, след като стана ясно, че Алексис Санчес ще се завърне в Манчестър Юнайтед през идното лято. „Нерадзурите“ виждат именно Мертенс като човек, който може да запълни дупката, който ще остави чилиецът. Нападателят на Челси Оливие Жиру е още една опция за атаката на Интер, но Конте би искал французинът да пристигне в Милано още сега, а не през идното лято.

За момента изглежда малко вероятно Мертенс да преподпише договора си с Наполи, въпреки че от отбора продължават да се опитват да го накарат да преподпише. Белгиецът дойде на „Сан Паоло“ през лятото на 2013г. Междувременно Интер могат да срещнат конкуренция за подписа на Мертенс от един от бившите клубове на Антонио Конте.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички