Операцията на коляното на Върджил Ван Дайк премина успешно


Операцията на коляното на Върджил Ван Дайк премина успешно
Снимка: Getty Images/Guliver

1301 0

Централният защитник на Ливърпул Върджил ван Дайк претърпя успешна операция на коляното, след като скъса връзки в дербито с Евертън в средата на месеца. "Плановата операция на бранителя се състоя в Лондон и премина успешно. Сега Ван Дайк ще се концентрира върху началото на своята рехабилитация с помощта на медицинския щаб на Ливърпул", съобщиха от клуба.

Мърсисайдци отказаха да дадат евентуален срок за завръщането на нидерландския национал в игра, като според медиите е възможно той да пропусна остатъка от сезона във Висшата лига, но е възможно и той да се възстанови по-бързо.

Към момента Джо Гомес е единственият опитен централен защитник, на когото може да разчита мениджърът на "червените" Юрген Клоп, тъй като Жоел Матип и Фабиньо също са с травми, макар и по-леки, като се очаква двамата скоро да се завърнат в игра.

Това означава, че в мача с Уест Хям през уикенда Клоп ще трябва да разчита на някой от младите таланти от школата на тима за партньор на Гомез - Райс Уилямс, Сеп ван ден Берг, Натаниъл Филипс или Били Куметио.

А колко дълго ще отсъства Фабиньо - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички