Ливърпул показа новата си луксозна тренировъчна база (ВИДЕО)


Ливърпул показа новата си луксозна тренировъчна база (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1206 0

Английският шампион Ливърпул съвсем скоро ще замени легендарната тренировъчна база в Мелууд с нов дом - в Къркби. Мърсисайдци се похвалиха в социалните мрежи с новата си луксозна база, на която ще започнат да тренират след по-малко от месец.

"Червените" вече са продали правата върху името на комплекса, който ще се казва AXA Training Centre. Новата база се строи още от 2017 година, като се очакваше да бъде завършена през лятото, но заради кризата с коронавируса работата се проточи до зимата.

Новата база е с площ 9200 кв.м. В нея са разположени три футболни терена със стандартни размери, зона за подготовка на вратарите и за загряване, две фитнес зали, плувен басейн, хидротерапевтичен комплекс и помещения за спортна рехабилитация. Офисът не мениджъра пък е с балкон, от който има пряка видимост към трите тренировъчни игрища.

Тази вечер Ливърпул посреща на "Анфийлд" тима на Мидтиланд във втори мач от групите на Шампионска лига. Срещата ще може да бъде проследена НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички