Оле Гунар Солскяер: Предстои ни важен месец, ще видим най-доброто от тези играчи


Оле Гунар Солскяер: Предстои ни важен месец, ще видим най-доброто от тези играчи
Снимка: Getty Images/Guliver

2036 0

На пресконференцията след равенството на своя тим срещу Евертън, Оле Гунар Солскяер заяви, че Манчестър Юнайтед е допуснал няколко грешки, които са му коствали трите точки срещу "карамелите":

"Получихме един удар след почивката и той ни костваше победата. Не успяхме да отбележим важното второ попадение. Направихме няколко грешни решения и те ни костваха този резултат. Имахме играчи зад топката и трябваше да се справим много по-рано при подаването при гола. Трябва да продължим да работим, защото ще срещаме все повече отбори, които ще ни оставят да владеем топката", заяви Солскяер.

"Предстои ни много важен месец. Трябва да останем фокусирани и да се уверим, че ще използваме паузата за националните отбори по най-добрия начин. Настройката на играчите е добра, те искат да се подобряват. Доминирахме в днешната среща, но просто не успяхме да отбележим втория гол, от които се нуждаехме. Уверен съм, че ще видим най-доброто от този състав. Много неща се случиха през този месец, но аз вярвам в тези играчи и този треньорски щаб".

"Решенията се взимат на фона на един дълъг сезон и натоварването на играчите. Антони Марсиал се справи добре и отбеляза гол. Единсон се нуждаеше от минути и също можеше да вкара. Тези решения просто трябва да бъдат вземани в определени моменти", коментира избора си на стартов състав треньорът на Манчестър Юнайтед.

Ето каква ужасяваща програма предстои на "червените дяволи" през следващите почти 2 месеца!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички