Роналдо бесен след равенството, проведе разговор и с "изгаврилия го" Таунсенд (ВИДЕО)


Роналдо бесен след равенството, проведе разговор и с "изгаврилия го" Таунсенд (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

9388 0

Английският гранд Манчестър Юнайтед продължава с неубедителната игра от началото на сезона, но този път нямаше кой да спаси "червените дяволи" в края и съответно те загубиха нови точки в надпреварата за английската Висша лига.

Юнайтед завърши наравно 1:1 срещу Евертън, а голямата звезда на отбора Кристиано Роналдо, който бе оставен на резервната скамейка от Оле Гунар Солскяер и се появи в игра в 57-ата минута, също не съумя да помогне на своя тим. Той се радва на отличен старт на повторния си престой на "Олд Трафорд" и преди тази среща имаше 5 гола в 5 мача.

След последния съдийски сигнал именно петкратният носител на "Златната топка" изглеждаше най-недоволен на терена, като забързано се запъти към съблекалнята веднага след края. По пътя натам пък размени няколко думи с един от съперниковите играчи - Андрю Таунсенд.

Именно той пък изравни резултата за "карамелите" в 65-ата минута с хубав и прецизен изстрел по земя. Любопитното е, че веднага след това стори нещо, което веднага бе прието като гавра именно с Роналдо пред хилядите привърженици на "Олд Трафорд" (ВИЖТЕ ВИДЕО на ситуацията).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички