Оле Гунар Солскяер опрадва загубата от Лестър с натрупана умора


Оле Гунар Солскяер опрадва загубата от Лестър с натрупана умора
Снимка: Getty Images/Guliver

697 0

Вчера Лестър победи категорично Манчестър Юнайтед и отстрани "червените дяволи" от турнира за ФА Къп, а мениджърът на тима Оле Гурар Солскяер оправда слабото представяне на своите играчи с натрупаната умора:

"В действията ни нямаше свежест, но това е обяснимо. В продължение на 3-4 месеца отборът игра отлично. Имахме мачове през три дни и направихме много добра серия. Просто умората в един момент си казва думата. Хвърлихме много сили в Милано и сега ни липсваше енергия.", обясни Оле.

"Искахме да започнем силно и да си вдъхнем допълнителна увереност. Много от футболистите ни са изцедени физически, а други са играли твърде малко. В крайна сметка, не успяхме да се справим с един много корав съперник. Когато побеждаваме, го правим заедно. Когато губим - също. Не се сочим с пръст и не се обвиняваме.", философски заяви Солскяер и очерта цели пред Юнайтед до края на сезона:

"Сега се съсредоточаваме върху Премиър лийг и Лига Европа. Да, искахме да стигнем до финала на "Уембли", но все още има за какво да се борим до края на сезона. В първенството се справяме добре, но трябва да внимаваме, защото Лестър е близо до нас. Естествено, амбицирани сме да стигнем и колкото се може по-далеч в Лига Европа.", коментира норвежецът.

Какво отреди жребият за полуфиналите на ФА Къп и кой е големият сблъсък в тях - научете ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички