Промени при важните фигури в Ман Юнайтед


Промени при важните фигури в Ман Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2126 0

Манчестър Юнайтед официално обяви две промени в своята йерархия. Става въпрос за назначението на Джон Мъртоуф, който ще е новият човек, отговарящ за футболните операции, докато бившият халф Дарън Флетчър се покачва в позиция техиченски директор.

Мъртоуф е при „червените дяволи” от седем години, а през голяма част от тях заема поста за развитие на футболистите от академията.

Той ще работи заедно с мендижъра Оле Гунар Солскяер, за да се откриват нови стратегии, които да спомагат на първия отбор да постига възможно най-добрите резултати. Той също така ще трябва да „създава структури, процеси и култура за поведение на терена”, пише още сайта на английския тим от западен Манчестър.

Флетчър, който се присъедини към треньорския щаб на Солскяер през януари, има повече от 340 мача за първия отбор на Юнайтед между 2003-а и 2015-а година.

„Страхотно е да се върна в клуба и се радвам от новата си позиция”, коментира доволният Флетчър. А какво постижение има Солскяер срещу Гуардиола, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички