Солскяер ползва методите на сър Алекс Фъргюсън в Манчестър Юнайтед


Солскяер ползва методите на сър Алекс Фъргюсън в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

3437 0

За 11 години, прекарани под ръководството на сър Алекс Фъргюсън, Оле Гунар Солскяер няма как да не е повлиян от методите на легендарния шотландски треньор. В последните седмици настоящият наставник на Манчестър Юнайтед е изправен пред сериозна дилема, а в отношението му към нея прозират техники на Съра.

За пръв път на "Олд Трафорд" Солскяер е поставен пред избор за вратарския пост. С идването на Дийн Хендерсън, както и по-колебливите изяви на Давид де Хеа в последните няколко години, мнозина започнаха да се питат кой трябва да бъде №1 под рамките на вратата на "дяволите". Солскяер обаче яростно защити Де Хеа от критиките, а думите му напомнят на времената на Фъргюсън.

"Давид е тук от 10 години и играе брилянтно. Той правеше спасяване след спасяване, сезон след сезон, при това на най-високо ниво. Дийн се учи. Той става все по-добър, подобрява се. В Юнайтед няма такова нещо като избор №1", заяви Солскяер.

"Не съм сляп. Виждам какво се пише за Де Хеа в пресата, но той е топ вратар. Предпочитам да имам трима много добри вратари, отколкото нито един. И съм много щастлив, че съм в такава позиция, че мога да избирам от двама от най-добрите вратари", добави Оле.

Солскяер е категоричен, че слуховете за Де Хеа са абсолютно грешни (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички