Официално: Уотфорд уволни Клаудио Раниери след само 3 месеца


Официално: Уотфорд уволни Клаудио Раниери след само 3 месеца
Снимка: Getty Images

4724 0

Уотфорд официално уволни своя мениджър Клаудио Раниери след само 3 месеца начело на клуба. Треньорът, който изведе Лестър до титлата във Висшата лига преди години, не успя да се справи със задачата в тима на "стършелите", оставяйки тима на 19-о място.

В последното си интервю преди да бъде уволнен Раниери изрази надежда, че ще остане начело на отбора, защото иска да продължи да се бори и никога не се отказва. Въпреки това ръководството на Уотфорд е преценило, че е видяло достатъчно от треньора и ще намери друга опция.

Под ръководството на Раниери Уотфорд загуби седем от последните си осем срещи в първенството. Уотфорд нито успяваше да спечели мачовете си, нито да опази мрежата си "суха", а освен това и дисциплината в отбора бе нарушена.

От 2019-а насам Уотфорд е сменил пет мениджъри. От клуба все още не са обявили кой ще наследи Раниери на поста, но според анализаторите на Острова новият наставник едва ли ще е голямо име от калибъра на Раниери, който може да се похвали с титла от Висшата лига - трофей, след който кариерата на италианеца върви надолу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички