Бивш играч на Челси погна Тод Боели: Притеснително е... Той не знае какво прави


Бивш играч на Челси погна Тод Боели: Притеснително е... Той не знае какво прави
Снимка: Getty Images

1227 0

Бившият полузащитник на Челси - Крейг Бърли, постави под съмнение промените, въведени от новата управа на "сините", водена от Тод Боели и най-вече тази за назначаването на Греъм Потър за старши треньор на "сините".

Бърли говори за ESPN и заяви следното:

"Тод Боели и обкръжаващите го са група от хора, които не знаят нищо за спорта, но честно казано разбират от други спортове и бизнеси. Боели не знае какво прави

Имат много пари зад гърба си, Челси се нуждае от реконструкция, смениха мениджъра, има хора, които дърпат конците зад кулисите, а и куп нови играчи бяха купени.

Много от решенията за играта на Челси не бяха взети от Томас Тухел, а от тези хора зад кулисите, което е наистина притеснително...

Разбирам, че Боели иска да постигне нещо много бързо, но във футбола така не става. Първо той трябва добре да проучи нашата игра и тогава да действа", категоричен бе бившият футболист.

Ерата "Боели" настъпи в Челси с гръм и трясък. Новият собственик на "сините" пък обра заглавията, след като реши да уволни Томас Тухел и да назначи на негово място Греъм Потър. В момента Челси се намира на седмата позиция във Висшата лига, а следващия мач на тма е срещу Кристъл Палас в събота (1 октомври).

ВИЖТЕ ОЩЕ: Милан се прицели в две от звездите на Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички