Джанфранко Дзола: Не съм готов да отпиша Челси за титлата във Висшата лига


Джанфранко Дзола: Не съм готов да отпиша Челси за титлата във Висшата лига
Снимка: Getty Images

1944 0

Челси записа безславно равенство 0:0 с Брентфорд през седмицата. Легендата на "сините" - Джанфранко Дзола, направи доста интересен коментар след мача, заявявайки, че все още не е готов да отпише лондончани за спечелването на Висшата лига.

Италианецът вярва, че недобрата форма на водещите тимове в Англия може да помогне за това. Той също така вярва, че "сините" играят дисциплинирано, което е огромен плюс.

Челси и битката за титлата

"Все още е възможно. Челси е много добър отбор, те могат да бъдат конкурентни както в Шампионска лига, така и в елита на Англия. Казвал съм и преди, че не съм готов да отпиша Челси за титлата във Висшата лига", каза Дзола.

Конкуренцията в Англия

"Искам да кажа, че има много трудни мачове за топ отборите в Англия, но Челси все още е сред тях и ще бъде в този микс. Очевидно е, че лондончани има какво да подобряват, за да повишат качеството, но те ще бъдат там - сред конкурентите", добави още италианецът.

Движи ли се Челси към по-добри дни?

Определно "сините" не започнаха сезона по желания начин. Футболистите на Челси трябваше да свикнат с треньорската смяна в началото на кампанията, но изглежда, че вече са по-добре запознати с игровите схеми на новия си мениджър - Греъм Потър.

Амбициозният британец показа колко добре познава играта и започна да налага любопитни и чести ротации в тима, които изглежда, че водят до успех. Вече в 7 мача начело на Челси, във всички турнири, тимът е непобеден, а в последните си 5 срещи не е допускал гол. 

Привържениците на лондончани приеха Греъм Потър със смесени чувства, но сега изглежда, че много бързо той може да им се превърне в любимец. Остава да разберем какво ще направи Челси до края на сезона.

Талантливият бранител на "сините" - Тревър Чалоба, изрази радостта си от назначаването на Греъм Потър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички