Одион Игало си намалил заплатата, за да играе в Манчестър Юнайтед


Одион Игало си намалил заплатата, за да играе в Манчестър Юнайтед

2387 0

Нападателят Одион Игало призна, че е намалил заплатата си, за да играе в Манчестър Юнайтед. Нигериецът разкри, че не е спал цялата нощ, за да си осигури трансфера, за който е мечтал. Игало стана изненадващото попълнение на "червените дяволи" в последния ден от трансферния прозорец. Бившият футболист на Уотфорд ще доиграе сезона под наем от Шанхай Шенхуа. Той разкри, че майка му е плакала, когато й е казал новината и е имало празненства на улицата, на която израства в Лагос.

"Няколко други клуба също проявяваха интерес, но аз казах на агента си: Моля те, просто избери Юнайтед, ако е възможно. В 11 ч. вечерта в Шанхай агентът ми се обади, за да ми каже, че от Юнайтед искат да осъществят трансфера. Събудих се тази нощ и започнах да търся преводач, с който да отида до директорите и да ударя по вратата им", заяви той пред официалния сайт на клуба.

Игало, агентът му и представители на клуба са прекарали нощта преговаряйки и подписвайки документи, за да приключат сделката преди 7 ч. сутринта шанхайско време, когато затваря пазарът за трансфери. "Казах на агента ми, че не ми пука за понижаването на заплатата, просто искам в Юнайтед. Това е клубът, който подкрепям от дете. Всички мои приятели, познати, дори бившите ми съотборници от Уотфорд знаеха, че обичам Манчестър Юнайтед", завърши футболистът. А след колко време, според негов бивш треньор, Игало ще е готов да дебютира вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Амос Юга - футболистът-пощальон, на чиято мечта попречи Юмтити от Барселона

ЦСКА отново привлече интересни играчи, като на фокуса ни е френският халф Амос Юга. Кариерата му е изпълнена...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама