Легендарен защитник на Манчестър Юнайтед предрече дълга доминация на Ливърпул


Легендарен защитник на Манчестър Юнайтед предрече дълга доминация на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Gulliver

3232 0

Легендарният защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд изрази мнение, че Ливърпул може да се превърне в доминираща сила за доста дълго време. Мърсисайдци вървят уверено към първа титла от 30 години насам в Англия, а в края на миналия сезон спечелиха Шампионска лига.

"Ливърпул свърши страхотна работа и това заслужава уважение. През последните две години събраха невероятен брой точки. Това може да предизвика само уважение и възхищение. От личен опит знам, че няма как само с късмет да спечелиш първенството. Трябва да си достатъчно добър, а Ливърпул е много повече от това", заяви Фърдинанд.

"Смятам, че всеки се бои от това Ливърпил да стане доминираща сила за дълго време. Постигнатото от този отбор трябва да стане само урок за другите отбори и техните собственици. Те инвестираха в своя треньор и неговите идеи, а треньорът получи време, за да реализира тези идеи. Неговият успех не беше незабавен, но след 4-5 години се вижда, че плодовете започват да се жънат". Междувременно стана ясно, че трансферна цел на Манчестър Юнайтед е решила да остане в настоящия си клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички