Очаквано: Томас Тухел скастри доста здраво футболист на Челси


Очаквано: Томас Тухел скастри доста здраво футболист на Челси
Снимка: Getty Images

1835 0

Челси успя да вземе победата срещу Лестър Сити в четвъртия кръг от Висшата лига с 2:1. Успех, който бе извоюван доста трудно, след като лондончани играха близо час с човек малко, заради изгонването на таланта на "сините" Конър Галахър.

Мениджърът на лондончани Томас Тухел не остана никак доволен от решението на Галахър да влезе остро в краката на футболист на Лестър, с което да си изкара втори жълт картон. Германецът заяви в интервю, че не е никак впечатлен от случилото се на терена:

"Един футболист трябва да знае, че не може да си позволява подобни влизания, ако има жълт картон и то след 20 или 25 минути игра. Влизането бе чист жълт картон, който впоследствие стана червен и ни затрудни допълнително. Нямаше причина Конър да взема подобно решение. Той е отговорен за това, което е направи и разбира се знае, че е огромна грешка", категоричен бе Тухел в интервю след мача.

Тухел неведнъж е заявявал, че Галахър трябва да се бори за игровите си минути. Това определено не бе неговата най-добра изява, но сега можем да очакваме младокът да се завърне по-силен и по-уверен от всякога на терена.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза футболен експерт за сделката между Лестър и Челси за Уесли Фофана.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички