Английска футболна легенда: Челси си осигури най-талантливия млад защитник в света


Английска футболна легенда: Челси си осигури най-талантливия млад защитник в света
Снимка: Getty Images

1356 0

Отборът на Челси е напът да официализира сделката за Уесли Фофана от Лестър, това съобщи италианският журналист Фабрицио Романо. Една от английските футболни легенди - Гари Линкер заяви, че лондончани са си осигурили услугите на най-талантливия млад защитник в света.

"Поздравления за Челси и Фофана, желая му всичко най-добро. Феновете на Челси могат да се радват, че ще имат услугите на най-талантливия млад защитник в света. Да, вярвам, че той е много добър", написа в Twitter Гари Линекер. 

Много от феновете на лондончани споделят мнението на Линекер и вярват, че Фофана е онази част от пъзела, от която Челси се нуждае. Други пък смятат, че клубът се е изхвърлил в опитите си да привлече французина.

Според Романо се очаква управата на "сините" да плати на "лисиците" близо 74 милиона паунда + още милиони под формата на бонуси. Сделката най-вероятно ще бъде обявена официално до дни.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Френки Де Йонг остава в Барселона?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички