Холанд след обрата: Точно затова съм тук, да обръщам такива мачове!


Холанд след обрата: Точно затова съм тук, да обръщам такива мачове!
Снимка: Getty Images

2092 0

Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд не скри радостта си, след като отбеляза първия си хеттрик за тима при победата над Кристъл Палас у дома в мач от четвъртия кръг на Висшата лига. "Гражданите" изоставаха с 0:2 на почивката, но стигнаха до пълен обрат през второто полувреме, като с основна заслуга бе 22-годишният Холанд, който наниза три бързи гола. 

"Точно затова съм тук, за да обръщам такива мачове, когато сме в трудна позиция. Сами може да видите, че се наслаждавам на играта си на терена и усещам връзка със съотборниците си. Разбира се, това отнема време, но знам, че нещата ще станат дори по-добре и това е хубаво чувство", коментира норвежецът след успеха с 4:2.

"Вкарваме много голове, но сега имаме проблем, че допускаме много. Имахме късмет да обърнем този мач. В миналото щяхме да го загубим, Висшата лига не чака никого. Отборите са много силни, ако изостанеш в точките, няма как да се върнеш", каза мениджърът на Сити Хосеп Гуардиола. А ето с какво изпълнение блесна Холанд в приятелския мач с Барселона.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички