3 неща: Ван Дайк назова какво трябва да стори Ливърпул, за да вземе титлата от Сити


3 неща: Ван Дайк назова какво трябва да стори Ливърпул, за да вземе титлата от Сити
Снимка: Getty Images

5391 0

Капитанът на Ливърпул Върджил ван Дайк коментира от какво има нужда неговият отбор, за да успее да пребори шампиона в страната за последните три години - Манчестър Сити. Точно след паузата пък двата тима влизат в интригуващ сблъсък.

Мърсисайдци се върнаха към победите в мача с Брентфорд, въпреки че на пейката бяха трима футболисти на 20 години и четирима тийнейджъри, които никога не са играли във Висшата лига. Все пак тимът надделя с класическото 3:0.

"Погледнах в съблекалнята и се почувствах сякаш сме отборът до 23 години. Все още обаче имаме качество, ако си достатъчно добър, си достатъчно голям" - беше категоричен по темата той.

Ван Дайк посочи и трите фактора, от които има нужда Ливърпул, за да спечели титлата: "Имаме нужда от малко късмет, трябва да нямаме контузии и трябва да сме постоянни. През този сезон се справяме добре, нищо не се решава през ноември и може да има много обрати, всички го знаем.

Трябва да имаш мечти и цели преди сезона и да си готов да се съревноваваш до самия край на всяко състезание, в което си. Това определено бе случаят в началото на този сезон, а в течение на него нещата се развиват" - заяви той, цитиран от Liverpoolecho.

Сякаш във все по-добра форма навлиза един от атакуващите футболисти на тима Дарвин Нунес. Бившият нападател на Ливърпул Луис Суарес пък разкри любопитен разговор с Нунес, в който го предупредил какво го очаква.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички