"Възхищавам му се от дълго време, невероятен е": Трент изненада от кой играч на Манчестър Сити се учи


"Възхищавам му се от дълго време, невероятен е": Трент изненада от кой играч на Манчестър Сити се учи
Снимка: Getty Images

7978 0

По време на паузата за националните отбори Трент Александър-Арнолд от Ливърпул направи доста любопитно признание. Той сподели, че изучава внимателно играта на един конкретен футболист от Манчестър Сити.

Англичанинът обаче не посочи някой от по-големите звезди на "гражданите", а своя сънародник Джон Стоунс. Той призна, че това се дължи и на факта, че има хибридни роля, към която се опитва да се приспособи.

"Като някой, койтo играе в хибридна роля, или там както му казват хората тези дни, със сигурност Джон Стоунс. Наслаждавам се да уча за играта. На неговата игра се възхищавам от дълго време. Той е невероятен.

Гледам го много. Дори когато гледам мачове на Сити, сядам и се фокусирам върху него. Винаги съм му се възхищавал, както и на Родри и неговия начин на игра. Доста често е подценяван, но се вижда, че когато бъде изваден от отбора, не са същите без него" - заяви Трент, цитиран от Manchestereveningnews.

"Гражданите" са се устремили към четвърти пореден трофей от Висшата лига, както и към защита на успеха в Шампионска лига. Капитанът на Ливърпул Ван Дайк обаче посочи 3 неща, които са необходими на мърсисайдци, за да преборят Манчестър Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички