Обратно към корените: Контузен в Тотнъм пред завръщане у дома?


Обратно към корените: Контузен в Тотнъм пред завръщане у дома?
Снимка: Getty Images

2183 0

Звездата на Тотнъм Иван Перишич е готов да завърши трансфер в Хайдук Сплит през януари, според хърватското издание "Sportske Novosti".

 

Според информацията хърватският национал е готов да се завърне в клуба от детството си, като първите разговори вече са били проведени. Бившият футболист на Интер и Байерн Мюнхен получи сериозна контузия, а "спърс" потвърди, че става дума за травма в дясното коляно.

Прогнозира се, че заради тази травма 34-годишния играч може да остане извън терените до шест месеца, въпреки важната му роля в плановете на Анге Постекоглу.

Желанието на Хайдук

В Хайдук са силно решени да осъществят сделката и са направени всички необходими договорки. Тотнъм е готов да освободи Перишич, като се има предвид, че до януари ще му остават само шест месеца от договора, а се очаква цената да е символична.

Бившата звезда на Байерн Мюнхен, разбира се, е в близки отношения с Хайдук Сплит. Той игра за тяхната академия от 1995 до 2006 г., преди да се присъедини към Сошо във Франция. Хърватинът бе привлечен от Антонио Конте през лятото на 2021 г. със свободен трансфер, като двамата преди работеха заедно в Интер.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Удължиха наказанието на ВАР реферите от Тотнъм - Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички