Обрат: Кристиано Роналдо пред завръщане в Манчестър Юнайтед!


Обрат: Кристиано Роналдо пред завръщане в Манчестър Юнайтед!
Снимка: Getty Images/Guliver

4637 0

Петкратният носител на Златната топка Кристиано Роналдо изненадващо може да се озове на "Олд Трафорд", съобщават водещите медии на Острова. Бившият футболист на Манчестър Юнайтед беше усилено свързван с трансфер в Манчестър Сити, който обаче внезапно пропадна. Сега португалецът е спряган за завръщане при "червените дяволи".

Местното издание Manchester Evening News се позовава на свои източници, които съобщават, че собствениците на Манчестър Юнайтед са твърдо решени да привлекат Роналдо. Sky Sports пък информира, че агентът на Кристиано - Жорже Мендеш, се е свързал с ръководството на Юнайтед, за да им предложи сделка за португалския нападател.

Разговорите между Мендеш и Манчестър Юнайтед продължават и към този час. Смята се, че агентът на Роналдо е в контакт с няколко клуба относно трансфера на своя клиент. Жорже Мендеш прави всичко възможно, за да осигури на Роналдо нов клуб, в който да продължи да играе. Въпреки това Манчестър Юнайтед вече изглежда като фаворит за подписа на португалеца.

Роналдо вече се сбогува със съотборниците си и напусна Торино с частния си самолет. Не е ясно обаче в каква посока лети португалецът. Според различни информации, Ювентус ще продаде Роналдо за сума между 25 и 30 милиона евро. Португалецът е готов да намали наполовина заплатата си от тази, която получаваше в Торино. 36-годишният Роналдо се надява да спечели Шампионска лига поне още веднъж преди да приключи с футбола.

Всичко най-актуално около бъдещето на Кристиано Роналдо следете в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички