Обир за 1 милион: Изпечени крадци "ошушкаха" бивш немски национал!


Обир за 1 милион: Изпечени крадци "ошушкаха" бивш немски национал!
Снимка: Gulliver/GettyImages

3173 0

Бившият немски национал и играч на Арсенал Шкодран Мустафи е станал мишена на изпечени крадци, които са нахлули в дома му и са успели да задигнат вещи на стойност 1 милион евро. Към "плячката" спадат пари в брой, бижута, часовници и чанти. Настоящият футболист на Леванте е бил в дома си по време на грабежа, който е бил извършен от трима маскирани мъже.

Мошениците не са приложили насилие при акцията и моментално са избягали, след като са били разкрити. Местната полиция издирва извършителите, като работи по две версии. Единият вариант е те да са членове на организация, която вече е нахлула в домовете и на други футболисти, а другият е да са престъпници от района.

Неприятният момент се случва в нощта на неделя срещу понеделник, а маскираните извършители са счупили прозорец на балкона и са влезли необезпокоявани, след като са прекосили голф игрище, в съседство от къщата.

Предполага се, че крадците близо половин час са претърсвали дома на бранителя, а той от своя страна е усетил присъствието им и напуска имота. Играчът има няколко снимки в социалните си мрежи в двора на къщата, като може би именно те са послужили на извършителите да разберат къде точно живее германецът.

А ето кой гранд спъна тимът на Мустафи в борбата за трофея на Ла Лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички