Атлетико Мадрид явно не иска в Шампионска лига - нова нелепа загуба в Ла Лига


Атлетико Мадрид явно не иска в Шампионска лига - нова нелепа загуба в Ла Лига
Снимка: Getty Images

1562 0

Шампионът на Испания Атлетико Мадрид все повече се отдалечава от участие в Шампионска лига през следващия сезон, след като тимът допусна нова загуба в Ла Лига. "Дюшекчиите" отстъпиха с 0:1 като домакин на Леванте и остават извън топ 4.

Столичани показаха разочароващ футбол на "Уанда Метрополитано", а в началото на второто полувреме изостанаха в резултата след гол на Гонсало Мелеро. Малко по-късно Атлетико претендираше за дузпа за игра с ръка на противников играч, но ВАР не установи нарушение на правилата.

В края на срещата Анхел Кореа вкара топката в мрежата на Леванте, но попадението бе отменено. Късно в добавеното продължение на мача вратарят на Атлетико Ян Облак се включи в атака и бе близо до отбелязването на гол, но и той не успя да спаси положението.

Така Атлетико остава на пета позиция в Ла Лига с 39 пункта - колкото има и четвъртият Барселона, който е с мач по-малко. В следващия кръг "дюшекчиите" гостуват на Осасуна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички