Обамеянг все още чака Барселона


Обамеянг все още чака Барселона
Снимка: Guliver/GettyImages

1142 0

Нападателят на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг има желание да осъществи трансфер в Барселона. Бъдещето на габонския голмайстор в тима на „топчиите“ от известно време е под въпрос, а слуховете, които го пращат на „Камп Ноу“ не са нещо ново.

През зимата капитанът на Арсенал отново бе свързван с трансфер в тима на Барселона. В крайна сметка обаче тогава Обамеянг предпочете да остане в настоящия си отбор, а каталунците подписаха с Мартин Брейтуейт. Желанието на шефовете на Барселона е да вземат Лаутаро Мартинес от Интер това лято, но преговорите за момента удрят на камък заради невъзможността на „Блауграна“ да плати освобождаващата клауза на аржентинския реализатор.

Затова каталунците могат отново да насочат поглед към Обамеянг. Габонецът е считан за план „Б“ за Барселона, което е доста неуважително, предвид реализаторските му способности. Това, което до известна степен спира каталунците за евентуален трансфер на голмайстора на Арсенал, е напредналата му възраст и фактът, че те не го виждат като дългосрочна опция за атаката им. Въпреки че наскоро навърши 31 години, се очаква Арсенал да иска доста сериозна сума за своя топ реализатор. А ето какво каза Микел Артета за бъдещето на габонеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички