Клоп: Допуснахме глупави грешки


Клоп: Допуснахме глупави грешки
Снимка: Getty Images/Guliver

1123 0

Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп даде обяснение за загубата на неговия тим срещу Арсенал в снощната вечер. Мърсисайдци допуснаха обрат от 0:1 до 2:1 в рамките само на няколко минути и се простиха с надеждите си да подобрят рекорда по точки на Манчестър Сити отпреди два сезона.

Двама от най-стабилните футболисти в отбраната на Ливърпул Върджил ван Дайк и Алисон Бекер бяха главните виновници за попаденията, като позволиха на Александър Лаказет и Рийс Нелсън да се разпишат в малкото шансове за гол за победителите. Юрген Клоп заяви, че липсата на концентрация е коствала на тима, но смята, че отборът му ще се поучи от това. „И двата гола станаха заради липса на концентрация, намалихме темпото, след като поведохме с 1:0, бяхме брилянтни до гола, но тези две грешки убиха темпото ни на игра. Арсенал нямаше никакви реални шансове, но не можеш да печелиш мачове, ако допускаш грешки като тези“, заяви треньорът на Ливърпул.

Вчерашната загуба остави мърсисайдци на върха с 93 точки във временното класиране. До края на кампанията „червените“ са домакини на Челси и гостуват на Нюкасъл. А ето как Юрген Клоп коментира отмяната на наказанието на Манчестър Сити да не играе в Европа.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички