Нюкасъл връща бивш полузащитник на Манчестър Юнайтед във Висшата лига заради Тонали


Нюкасъл връща бивш полузащитник на Манчестър Юнайтед във Висшата лига заради Тонали
Снимка: Getty Images

1339 0

Нюкасъл се интересува от привличането на бившата звезда на Манчестър Юнайтед Фред, след като Сандро Тонали получи 10-месечна забрана за нарушаване на правилата за залагане.

Фред обратно във Висшата лига след няколко месеца?

Според турското издание "Foto Mac" 30-годишният полузащитник е в списъка с потенциални временни заместници на Тонали в Нюкасъл. Гореспоменатата медия твърди, че "свраките" може да си пробват късмета за бразилеца през януарския трансферен прозорец.

Бразилският национал се присъедини към турския Фенербахче от "червените дяволи" това лято за 15 милиона евро. Откакто се присъедини към турския гранд, Фред взе участие в 13 мача във всички турнири, записвайки пет асистенции на своята сметка.

Той се присъедини към Манчестър Юнайтед през 2018 година от Шахтьор Донецк за сумата от 47 милиона паунда. Полузащитникът направи 213 мача на "Олд Трафорд", записвайки 14 гола и 19 асистенции във всички турнири.

Ако Фред се завърне във Висшата лига, то той няма да има проблеми с адаптирането към шампионата, като се има предвид, че е играл на най-високото ниво на Острова цели пет сезона.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Нюкасъл ще съди Милан заради трансфера на Тонали?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички