Тен Хаг сподели колко по-напред е Сити от Юнайтед и какво трябва да подобрят "дяволите" преди дербито


Тен Хаг сподели колко по-напред е Сити от Юнайтед и какво трябва да подобрят "дяволите" преди дербито
Снимка: GettyImages

1120 0

Наставникът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, даде традиционната пресконференция преди голямото английско дерби в неделя (28 октомври) срещу градския съперник Манчестър Сити, което е част от десетия кръг на Висшата лига. Нидерландският специалист засегна няколко теми, които са свързани с дербито, както и със състоянието на някои от играчите на "дяволите".

Коментарът на Тен Хаг

Голямото дерби

"С този мач ще разберем дали ще се върнем там, където искахме да бъдем, този отбор е труден за победа. Те намират начин да спечелят, а ние вървим в правилната посока. Мисля, че това е мач, който е толкова огромен не само за Манчестър, но е и за световния футбол. Всички погледи ще бъдат насочени към тази среща в световен мащаб", сподели пред медиите на Острова Тен Хаг.

Липсата на попадения

"Трябва да играем повече като отбор, но тази седмица показа, че намираме начини да се доберем до противниковото наказателно поле, но след това не успяваме да вкараме или да уцелим вратата. Нямахме много време да поработим над това, но аз съм убеден, че играчите ще дадат всичко от себе си".

Колко нива пред Юнайтед е Сити?

"Към този момент те са с шест точки напред, ние сме с шест точки назад, трябва да наваксваме. Знаем, че трябва да покажем нужното развитие. Това е свързано с отборната игра, трябва да работим и върху това".

Състоянието на важни за клуба футболисти

"Рашфорд? Той има нашето доверие, повечето от мачовете играе по 90 минути, така че съм убеден, че скоро ще видим най-доброто от него и ще започне отново да бележи. Аарън Уан-Бисака вече тренира, Каземиро също, но не е напълно готов", добави специалистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво сподели Пеп Гуардиола преди дербито Юнайтед - Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички