Кога ще го видим с екипа на Челси? Почетино с актуална информация за състоянието на Нкунку


Кога ще го видим с екипа на Челси? Почетино с актуална информация за състоянието на Нкунку
Снимка: Getty Images

1066 0

Феновете на Челси могат да въздъхнат с облекчение, тъй като Маурисио Почетино даде обнадеждаваща информация относно предстоящото завръщане на Кристофър Нкунку в отбора.

След като претърпя тежка травма на коляното, изискваща хирургическа интервенция по време на предсезонната подготовка, официалният дебют на Нкунку беше разочароващо отложен. Все пак, наставникът на "сините" заяви, че французинът се възстановява по план.

"Кристопър се справя добре, мисля, че е близо до завръщане, надявам се скоро да се включи. Може би след международната пауза, но не съм сигурен", сподели аржентинският специалист на пресконференция.

"Той е човек, който знае как да бележи, а на нас ни липсват головете. Кристофър е от изключителна важност за нас, тъй като се е доказал като голмайстор", добави още Почетино.

Хубаво е да се отбележи фактът, че французина пропусна девет мача през сезон 2022/23 на Бундеслигата с РБ Лайпциг, но въпреки това 25-годишният нападате все пак успя да спечели "Златната обувка" в германския елит с впечатляващите 16 гола, веднага след което осъществи трансфер на "Стамфорд Бридж".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Нов ас на Челси изненада с признание за... битов проблем.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички