Нюкасъл начерта план как да детронира Манчестър Сити от върха


Нюкасъл начерта план как да детронира Манчестър Сити от върха
Снимка: Getty Images

2306 0

Отборът на Нюкасъл ще играе отново в Шампионска лига след две десетилетия пауза, което само мотивира новите богати шефове от Саудитска Арабия да "развържат кесията" си и да похарчат 450 милиона евро за нови подкрепления през летния трансферен прозорец.

В същото време, "черно-белите" искат да се включат в битката за титлата и да сложат край на доминацията на Манчестър Сити, за което според мнозина ще им трябва отбор, пълен с доказали звезди.

Как Нюкасъл ще детронира Сити?

Медиите в Англия вярват, че пръв в списъка с желания на мениджъра Еди Хау е капитанът на Тотнъм Хари Кейн, към когото се интересуват и много други отбори, особено Манчестър Юнайтед. За него са планирани почти 100 милиона евро, за малко по-малко са готови да подпишат с Неймар, който също се очаква да напусне ПСЖ това лято.

Петте най-скъпи трансферни цели на Нюкасъл се допълват от Сергей Милинкович-Савич от Лацио, Жоао Феликс, който играе за Челси, но е собственост на Атлетико Мадрид и Джеймс Мадисън от Лестър. Според английските медии всички гореспоменати футболисти биха стрували общо 450 милиона на управата на джордитата.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тен Хаг бе категоричен, че нищо не става с пари във футбола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички