Манчестър Юнайтед е готов да плати 105-милионна откупна клауза за фурия от Световното в Катар


Манчестър Юнайтед е готов да плати 105-милионна откупна клауза за фурия от Световното в Катар
Снимка: Getty Images

13226 0

Манчестър Юнайтед е отправил запитване за нападателя на Бенфика Гонсало Рамош. Според "The ​​Athletic" "червените дяволи" са проучили ситуацията по отношение на 21-годишния таран. Португалската деветка се очертава като един от най-търсените нападатели в Европа.

Според изданието в Манчестър Юнайтед са нетърпеливи да подпишат с централен нападател от световна класа това лято, тъй като се стремят да тежестта върху Маркъс Рашфорд, от когото се нуждаят да бележи в мач след мач. Отборът на Ерик тен Хаг преди беше свързван с Хари Кейн от Тотнъм и Виктор Осимен от Наполи.

Рамош има клауза за освобождаване от £105 милиона в договора си според португалското издание "A Bola". Нападателят на Бенфика впечатли на Световното първенство по футбол през 2022 в Катар. Той вкара запомнящ се хеттрик при победата на Португалия с 6:1 над Швейцария на 1/16-финалите.

Бенфика не е под натиск да продаде Рамош и ще поиска клаузата му за освобождаване да бъде платена, ако ще се разделя с нападателя си. Вероятността Манчестър Юнайтед да е с нов собственик през лятото не е малка и Ерик Тен Хаг може да получи мечтан бюджет за трансфери.

Докато в Юнайтед "умуват" за Рамош, от "Олд Трафорд" разкриха дали водят разговори с Неймар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички