Новото бижу на Челси блесна с два гола и асистенция (ВИДЕО)


Новото бижу на Челси блесна с два гола и асистенция (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

4884 0

Кристиан Пулишич вкара два гола и асистира за трети при поредната зрелищна победа на Челси, този път над австрийския Залцбург с 5:3. Бившият футболист на Борусия Дортмунд изригна в рамките на осем минути, когато вкара дебютните си попадения за тима на Франк Лампард, а между тях се разписа и Рос Баркли.

Жером Онгуен намали в началото на втората част, но Педро възстанови разликата от три гола с ефектно изпълнение с пета. В края паднаха нови три гола – два на Такуми Минамино за Залцбург и едно на Миши Бачуай за „сините“ от Лондон. 

Припомняме, че трансферът на Пулишич в тима на Челси бе осъществен още през януари, когато "сините" заплатиха на Борусия Дортмунд 64 млн. евро. По този начин бе избегнат трансферния бан, наложен няколко месеца по-късно на "Стамфорд Бридж". Очаква се именно Пулишич да бъде водещият футболист за "сините" през новия сезон.

Междувременно Ливърпул постигна рутинна победа срещу Олимпик Лион в приятелски мач, но завърналият се в игра вратар Алисон Бекер допусна фрапантна грешка, довела до картон, дузпа, а впоследствие и гол (видео и подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички