Новият в Манчестър Юнайтед определи ас на Ливърпул за най-трудния си съперник


Новият в Манчестър Юнайтед определи ас на Ливърпул за най-трудния си съперник
Снимка: Getty Images/Guliver

3131 0

Преди година - новото попълнение на Манчестър Юнайтед - Лисандро Мартинес, си спомни за славните дни в Аякс и за мачовете, в които трябваше да излезе срещу Ливърпул и да пази звездата на тима Роберто Фирмино.

Ливърпул и Аякс се срещнаха на два пъти в груповата фаза на Шампионска лига през сезон 2020/21, двата мача бяха спечелени от мърсисайдци с минималното 1:0, а Мартинес върна лентата назад и заяви, че Роберто Фирмино му е създавал купища проблеми тогава.

"Няма да забравя мачовете ни с Ливърпул, трябваше да пазя Роберто Фирмино, а това бе много трудна задача. Той е нападател, който постоянно сменя позицията си, изисква се много внимание и издръжливост, когато пазиш подобен играч. На всичкото отгоре той е и страхотен дрибльор, определено най-трудния съперник срещу когото съм се изправял", заяви Мартинес пред аржентинската медия "Ole" преди година.

Сега Лисандро Мартинес ще купища шансове да се докаже и да си вземе реванш в персоналния двубой с Фирмино. Това ще бъде битка, която феновете на Юнайтед и Ливърпул ще чакат с нетърпение.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето как Хари Магуайър се закани на Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички