Френски национал разкри истината защо трансферът му в Ливърпул през 2018-а пропадна


Френски национал разкри истината защо трансферът му в Ливърпул през 2018-а пропадна
Снимка: Getty Images

3560 0

През 2018 година Ливърпул бе на крачка от това да се поздрави с още един елитен играч в състава си. Мърсисайдци бяха много близо до привличането на нападателя на Реал Бетис - Набил Фекир, който и до ден-днешен съжалява, че сделката е пропаднала.

Фекир е трябвало да се присъедини към отбора на Юрген Клоп през 2018 година като заместник на продадения в Барселона Коутиньо. Всичко между Олимпик Лион (тогавашния отбор на Фекир) и мърсисайдци е било уредено, но в последния момент на "Анфийлд" са решили да се оттеглят от сделката.

Няколко години по-късно френският национал си спомня за случилото се:

"Всичко беше договорено. Минах всички интервюта дори говорих с Юрген Клоп, а той ми каза, че ме обича. Точно когато щяхме да подпишем, имаше проблеми с моя представител и преговорите се провалиха. Казаха, че причината е проблемите ми с коляното, но истината се доказа с времето. Коляното ми е окей", заяви Фекир.

"Разбира се, бях разочарован, че не отидох в Ливърпул, много разочарован, защото това е велик клуб. Срещнах треньора Юрген Клоп и всичко мина добре. След като се видяхме, още повече исках да се присъединя към тима. Той е добър човек. Беше наистина трудно да се справя, тъй като наистина исках да играя за него. Това беше момент, който не бе никак лесен за мен", добави още нападателят.

Със сигурност можем да си представим какво му е било на Фекир, когато е научил, че няма да играе на "Анфийлд". Сега неговото име се спряга за трансфер в състава на Милан, предстои да разберем дали той ще заиграе на Ботуша.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички